Over Geert

Waarom is je huis kopen met aankoopbegeleiding slim? Hard op zoek naar je droomhuis of eerste woning? Of je nu een starter bent of al ervaring hebt op de woningmarkt, een huis kopen blijft de grootste investering die velen van ons doen. Je koopt daarnaast niet alleen een huis maar ook een thuisbasis. Binnen deze plek, creëer je nieuwe ideeën en nieuwe ervaringen. Je wilt dit dus goed doen, maar een woning kopen en een hypotheek regelen zijn ingewikkeld. Afhankelijk van je beslissingen. Zorg er dus voor dat je de juiste neemt en gebruik een gecertificeerd aankoopbegeleider. Kijk met je hart, maar koop je woning met je hoofd.

Bij het zien van onze droomwoning, bestaat het risico dat we ons te veel laten meeslepen door ons hart. Hierdoor kunnen we financiële beslissingen nemen die later leiden tot ellende. En van onze droom een nachtmerrie maken. Je neemt bijvoorbeeld een te hoge hypotheek. Heb je daarna nog wel geld over voor een 'leuk leven'? En hoe zit het met de voorwaarden van al die hypotheekverstrekkers? Dit zelf uitzoeken neemt veel tijd in beslag. Daarnaast is het lastig om dit te kunnen inschatten, waarbij je op het juiste moment de juiste keuze maakt!

Koop slim en neem contact op Ontdek wat ik als gecertificeerde aankoopspecialist voor je kan doen. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kom in contact met Geert