Over Martin

Heeft u uw droomwoning reeds gevonden of heeft u plannen om in de toekomst een woning te kopen?

U doet er verstandig aan om een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt. Indien u een woning koopt zonder een gedegen aankoopbegeleiding dan loopt u het risico om meer voor een woning te betalen dan de reële marktwaarde op dat moment, de verkopende makelaar probeert immers een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn opdrachtgever te bedingen.

Naast de prijs spelen andere factoren een belangrijke rol waaronder juridische en bouwkundige aspecten. Denkt u hierbij aan bestemmingsplannen, bijzondere clausules in koopovereenkomsten, (verborgen) gebreken en dergelijke. Makelaar Idee kent alle spelregels en valkuilen en heeft als doel om u hiervoor te behoeden en u daarnaast te voorzien van een eerlijk en passend advies.

De kracht van Makelaar Idee
Makelaar Idee staat 100% voor de belangen van haar opdrachtgevers. Dit betekent dat Makelaar Idee haar ervaring, professionaliteit en marktkennis volledig inzet om u te voorzien van een eerlijk en passend advies.

Makelaar Idee kan u financiële, bouwkundige én juridische begeleiding bieden bij het aankopen van uw droomwoning zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunnen wij uw vragen beantwoorden alvorens het kopen van uw droomwoning.

Naast het informeren over financiële, bouwkundige én juridische aspecten zal Makelaar Idee de onderhandelingen voor u verrichten. Makelaar Idee is expert in het onderhandelen over de koopprijs en zal net zo lang voor ú onderhandelen tot de absolute bodemprijs is bedongen. Dit scheelt u vaak duizenden euro's waardoor een aankoopbegeleiding door Makelaar Idee zich altijd terugverdient!

Wat doet Makelaar Idee nog meer voor u?

- Makelaar Idee maakt afspraken met u en de verkopend makelaar om de woning te bezichtigen;

- Alvorens de bezichtiging wordt er vooronderzoek verricht naar eventuele erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en overige juridische zaken;
Er wordt onderzoek verricht naar de bodem en eventuele vervuiling hiervan;

-Tijdens de bezichtiging worden alle bijzonderheden, gebreken en kenmerken van de woning genoteerd;

-Na de bezichtiging wordt er een eerlijke en juiste waarde geadviseerd;

-Naar aanleiding van deze waardebepaling kan Makelaar Idee (in overleg met u) de juiste strategie bepalen om de absolute bodemprijs voor uw droomwoning te bedingen;

-Makelaar Idee zal steeds nauw contact met u onderhouden!

- Indien u als koper het eens wordt met de verkoper over de koopsom en de overige voorwaarden dan kan er een voorlopige koopovereenkomst opgesteld worden;

- Makelaar Idee zal deze koopovereenkomst goed voor u controleren en diverse data bewaken;

- We houden vervolgens contact met alle partijen;

- Alvorens de overdracht bij de notaris, gaat Makelaar Idee met u mee voor de eindinspectie;

- Na de eindinspectie kan de leveringsakte bij de notaris getekend worden en zult u de sleutels van uw nieuwe woning ontvangen;

- Nadat de overdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, kunt u altijd bij Makelaar Idee terecht en wij zullen u steeds met genoegen van dienst zijn.

Gratis kennismakingsgesprek!
Bent u van plan om een woning te kopen en wilt u weten wat Makelaar Idee voor u kan betekenen? Neem eens geheel vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden en/of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zijn u graag van dienst en hanteren scherpe tarieven.

Kom in contact met Martin

Oldambtplein 7
9671 PP Winschoten

info@makelaaridee.nl
www.makelaaridee.nl