Over Paul

Een gecertificeerd aankoopbemiddelaar staat voor u klaar bij de aankoop van uw huis.
De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het nuttig u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken aankoopbegeleider. De gecertificeerde aankoopbegeleider heeft verstand van zaken én beschikt over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt.
De aankoopbegeleider is er voor ú!

De aankoopbegeleiding van mij bestaat uit;
Onderzoek bij kadaster, bodemloket en ruimtelijke plannen,
Begeleiding en advies bij de bezichtiging van de woning,
Realistische waardebepaling van de woning,
Voeren van prijsonderhandelingen,
Beoordelen van de “concept” koopovereenkomst,
Bewaken van de afspraken die in de koopovereenkomst zijn opgenomen.

Het kopen van een huis of recreatiewoning heeft praktisch, financieel én emotioneel gezien een enorme impact op uw dagelijks leven. Een aankoopbegeleider is zeer goed bekend is met de plaatselijke huizenmarkt.

Zonder aankoopbegeleiding loopt u het risico meer te betalen dan de waarde van de woning op dat moment. Het is verstandig om iemand naast u te hebben die zowel de spelregels als de valkuilen kent.

Als aankoopbegeleider ben ik volledig onafhankelijk, behartig alleen úw belangen en sta naast u om al uw vragen te beantwoorden.
U kunt kiezen voor ondersteuning en advies bij het bezichtigen van een woning, of voor deskundige begeleiding gedurende het volledige aankoopproces, waarbij ik ook de koopovereenkomst controleer en u begeleid bij het tekenen hiervan, de eindinspectie en de overdracht van de woning. Wellicht heeft u interesse in nieuwbouw? Ik adviseer u graag!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, beantwoord ik graag al uw vragen, in welke fase van uw zoektocht u zich ook bevindt. Neem gerust contact met mij op. Ik ben u graag van dienst bij het kopen van uw huis!

Kom in contact met Paul

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

info@paulbrummans.nl