Over Raymond

Waarom is je huis kopen met aankoopbegeleiding slim?

Is Funda je favoriete app? Hard op zoek naar je droomhuis of eerste woning? Of je nu een starter bent of al ervaring hebt op de woningmarkt, een huis kopen blijft de grootste investering die velen van ons doen.

Je koopt daarnaast niet alleen een huis maar ook een thuis. Het is de plek waar je tot rust komt, mooie herinneringen opbouwt, gezellige avonden met vrienden en of partner doorbrengt en je gezin ziet opgroeien.

Je wilt dit dus goed doen, maar een woning kopen en een hypotheek regelen zijn ingewikkeld. Het kan een uitstekende investering zijn of een molensteen om je nek. Afhankelijk van je beslissingen. Zorg er dus voor dat je de juiste neemt en gebruik een gecertificeerd aankoopbegeleider.

Kijk met je hart, maar koop je woning met je hoofd
Bij het zien van onze droomwoning, bestaat het risico dat we ons te veel laten meeslepen door ons hart. Hierdoor kunnen we financiële beslissingen nemen die later leiden tot ellende. En van onze droom een nachtmerrie maken.

Je neemt bijvoorbeeld een te hoge hypotheek. Heb je daarna nog wel geld over voor een vakantie of zaken zoals de studie van je kinderen en het onderhoud van de woning? Wat als de waarde van de woning daalt? En hoe zit het met de kleine lettertjes van al die hypotheekverstrekkers?

Dit zelf uitzoeken neemt veel tijd in beslag. Daarnaast hebben velen hier weinig diepgaande kennis van en weten zij niet waar ze op moeten letten.

Koop slim en neem contact op
Ontdek wat ik als gecertificeerde aankoopspecialist voor je kan doen. Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

Kom in contact met Raymond