Over Reinier

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan u denkt.

Voorkom dat u iets over het hoofd ziet. Of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem liever een gecertificeerd aankoopbegeleider in de arm. Die komt op voor úw belangen en verdient zichzelf dubbel en dwars terug

Het kan altijd gebeuren dat u compleet verliefd wordt op een woning. Is er echter geen achterstallig onderhoud? Zijn er gebreken? Hoe staat de omgeving bekend en wat staat er in het bestemmingsplan? Hoeveel onderhandelingsruimte zit er in de vraagprijs? Is het koopcontract op alle punten wel even helder? En welke ontbindende voorwaarden moet u niet vergeten?Een aankoopbegeleider adviseert, kijkt kritisch over uw schouder mee en heeft een deskundig antwoord op al uw vragen.

Wilt u professionele begeleiding bij de koop van uw droomhuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gecertificeerd aankoopbegeleider, hypothecair planner en erkend financieel adviseur. Met daarnaast een breed netwerk aan specialisten en onderdeel van grote landelijke keten. Onze dienstverlening en tarieven zijn voor u op maat te maken zodat we optimaal invulling kunnen geven aan uw wensen.

Meer weten? Wij vertellen het u graag. Belt u gratis 026-7502727 voor een kennismaking of maak direct een afspraak.

Kom in contact met Reinier