Waarom dit register?

Waarom dit register?

In Nederland mag iedereen zich makelaar noemen, dus ook een ‘aankoopmakelaar’. Hoe gek het ook klinkt, je hoeft dus helemaal niet opgeleid te zijn om makelaar te zijn. Maar de titel Gecertificeerd aankoopbegeleider® is beschermd en mag uitsluitend gevoerd worden door de adviseurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Wij garanderen je dat de Gecertificeerd aankoopbegeleider continu voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De aankoopbegeleider heeft met goed gevolg de praktijkgerichte opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider gevolgd en is geslaagd voor het examen. Hierdoor is deze adviseur in het bezit van het certificaat Gecertificeerd aankoopbegeleider®. Daarnaast moet de Gecertificeerd aankoopbegeleider verplicht verzekerd zijn bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar voor de werkzaamheden die hij verricht. Tevens dient de aankoopbegeleider jaarlijks terug te gaan naar de schoolbanken, om bijgeschoold te worden.

Controle

Wij controleren élk jaar of de Gecertificeerd aankoopbegeleider aan al deze eisen voldoet. Voldoet een aankoopbegeleider niet aan deze eisen, dan wordt deze meteen geschrapt uit het Register. Voor jou dus de garantie dat je met een Gecertificeerd aankoopbegeleider met een écht deskundige professional in zee gaat.

2023
2024
2025