Over Karel

We zijn een onafhankelijk adviescentrum wat de ondernemer en de particulier adviseert op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen en aankopen van een woning. Onze medewerkers hebben allemaal een specialiteit. De vraag van ons klanten is vaak veel breder, vandaar het brede producten pallet. Wij adviseren in onze Regio, die kennen wij en zitten zo ook dicht in de buurt van onze klanten. Dit doen wij om de service te optimaliseren. Wij kennen onze klanten en de klanten kennen ons, dat is ons motto.
Als aankoopbegeleider sta ik klaar om de klant een eerlijk advies te geven over de waarde en de kwaliteit van de woning. De vraagprijs kan te hoog liggen of de bouwconstructie laat iets te wensen over. Daarnaast zal ik de onderhandelingen met de verkopende partij voeren om zoveel mogelijk ook daarvoor aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.
We bieden dus een totaal pakket aan vanaf aankoop tot financiering en verzekeringen. U heeft dan in de toekomst 1 aanspreekpunt voor al uw financiele zaken.

Kom in contact met Karel