Over Raymond

De ervaring leert dat kopers soms zo verliefd worden op een woning dat ze belangrijke zaken als achterstallig onderhoud, gebreken, informatie over de omgeving/bestemmingsplan of juridische aspecten volledig over het hoofd zien en/of onnodig te veel betalen.

Als gecertificeerd aankoopbegeleider ben ik niet emotioneel betrokken en kan ik u ook bij het aankoopproces van een woning of appartement begeleiden.
Vooraf worden in overleg met u duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd in een Opdracht tot Dienstverlening. U kunt hierbij denken aan het samen bezichtigen van de woning, onderzoeken of er sprake is van bodemverontreiniging of specifieke gebreken (zoals de aanwezigheid van asbest, olietanks of betonrot), onderzoek doen naar de rechten en plichten die kunnen rusten op de woning en het perceel, een reële waarde van de woning bepalen, het uitzetten van de onderhandelingsstrategie en namens jou de onderhandelingen voeren over de voorwaarden en de prijs en natuurlijk ervoor zorgen dat jouw belangen zijn gewaarborgd en dat de voor jou van belang zijnde bepalingen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Wil je professionele begeleiding bij de koop van uw droomhuis? Dan ben je bij mij als gecertificeerd aankoopbegeleider, erkend financieel-/hypotheek adviseur en gecertificeerd financieel planner aan het juiste adres.

Kom in contact met Raymond

Landseindestraat 11
8043 VX ZWOLLE

info@solutio.nu
www.solutio.nu