Aanvragen (bank)garantiestelling

Garantie voor de verkopende partij

In de meeste gevallen wordt bij het kopen van een woning of grond om zekerheid gevraagd door de verkopende partij. De verkoper wil er zeker van zijn dat de koop doorgaat en vraagt hiervoor een waarborgsom. Meestal wordt er om 10% van de verkoopprijs gevraagd. Hebt u dit bedrag niet op uw bankrekening staan? Kies dan voor onze Garantiestelling. Snelheid en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit uit zich in een snel en efficiënt acceptatieproces en we zijn er voor u als u vragen hebt. Bij ons bent u verzekerd van een transparante prijs. Zo hebt u direct duidelijkheid.

 
 
 

Overlijdensrisico meeverzekeren (de kosten hiervoor zijn € 25,-)

Indien deze dekking wordt gekozen en de koop niet door gaat als gevolg van het overlijden van een van de kopers, dan hoeft het verzekerd bedrag tot € 50.000,- niet terug betaald te worden.

 
 

Akkoord verklaring

De adviseur heeft de algemene voorwaarden aan de koper(s) gegeven. De adviseur heeft de koper(s) alle informatie gegeven over de gevolgen van de contragarantie. De adviseur heeft duidelijk verteld dat: Betaalt verzekeraar geld terwijl zij garant staan? Dan betaalt de koper dit geld aan verzekeraar terug. Dat doet de koper de eerste keer dat zij daar om vraagt. Verzekeraar is geen partij bij de aankoop en verkoop van de woning waarvoor u de garantiestelling aanvraagt. De adviseur in het bezit is van een kopie van de getekende koopovereenkomst en een geldig rente aanbod op het moment van aanvragen van de garantiestelling. De adviseur bij een inroeping van het garantiebedrag of een steekproef op eerste verzoek van de administrateur of de verzekeraar documenten en informatie zal aanleveren die de verzekeraar wenst te ontvangen.

* verplichte velden